Despre mine
Pasiunea mea constă în a ajuta oamenii să aibă încredere în propriile forțe și să descopere puterea lui “Eu pot”, care este de o sută de ori mai puternic decât IQ-ul. Să își măsoare fericirea după valori adecvate. Să-și dorească mai mult. Să își gestioneze corect greșelile, îndoielile, nemulțumirile.
Experiența profesională
Formarea mea profesională în domeniul psihologiei a început acum 12 ani.
În anul 2011 am absolvit Facultatea de Psihologie, acumulând primele cunoștințe în materie de psihologie.
Acesta a fost momentul în care mi-am descoperit adevărata vocație. De atunci și până în prezent mi-am dezvoltat cunoștințele și abilitățile profesionale, absolvind cursuri de formare profesională de lungă durată în domeniile: Psihologia muncii și organizațională, Psihologia transporturilor, precum și Psihologia aplicată în domeniul securității naționale.
Ulterior am absolvit studiile universitare de masterat în domeniul psihologiei, programul de studii Psihodiagnoză Cognitivă și Consiliere Psihologică.
Din anul 2016, lucrez ca și Profesor Consilier Școlar titular în cadrul CJRAE Teleorman.
În anul 2018, odată cu deschiderea Cabinetului Individual de Psihologie, mi-am conturat cu adevărat percepția asupra dezvoltării si psihologiei umane.
În 2023 am absolvit cursul de formare: Terapie familială și de cuplu în cadrul ATFCT - Asociația de Terapie Familială și de Cuplu din Timișoara.
Servicii
-
Evaluarea mecanismelor și funcțiilor psihice, cu scopul identificării unor potențiale tulburări cognitive, afective, de comportament sau de personalitate.
-
Testarea psihologică a persoanelor care doresc să obțină permisul de conducere auto (categoriile A, B); evaluarea psihologică periodică a angajaților care folosesc autoturismele firmei.
-
Evaluarea/ reevaluarea psihologică complexă cu eliberarea avizului psihologic nivel de integritate.
-
Evaluările psihologice din domeniul psihologiei securității naționale se desfășoară conform unei metodologii specifice, în funcție de scopul evaluării și se finalizează cu eliberarea avizului psihologic permis port armă, specificând categoria armei deținute (neletală sau letală).
-
Are rolul de a oferi suportul necesar atât pentru autocunoaștere, acceptare de sine și dezvoltare personală cât și pentru cunoașterea diferitelor aspecte ale vieții, cu scopul rezolvării problemelor pe care le ridică mediul familial, social, profesional.
-
Dezvoltarea capacității de luare a deciziilor privind orientarea în carieră, însușirea modalităților de învățare eficientă, realizarea unui echilibru între ceea ce își dorește să devină și posibilitățile reale de care dispune.
-
Terapia de cuplu și de familie este concepută pentru a oferi un mediu de susținere în care toți membrii își pot exprima deschis sentimentele, gândurile și preocupările.
Ce spun clienții